Tuuli Tuohimaa

12364131_915212395235413_406265781_oYogainspiratör

Jag upptäckte yogan för några år sedan då någon föreslog det åt mig som ett sätt att koppla av och slippa skolstress och prestationsångest. Efter min första yogatimme visste jag att jag hade hittat “min grej” – yoga – ett sätt att röra på kroppen utan tävlingsanda. Att yogan skulle förändra min värld helt och hållet och förändra min livsstil kom dock som en överraskning.

Yogan har öppnat många nya sidor och kapitel inom mig. Jag får se glimtar av mitt sanna jag och lär mig att älska mig själv villkorslöst. När man arbetar med sig själv på det sätt man gör i yogan växer tålamodet, förmågan att möta sina rädslor och känslor samt kunskap om hur man varsamt lyssnar till sin kropp (plus så mycket mer).

Mitt upprag är att hjälpa andra att hitta kontakten till sig själv. Yoga är inte en jakt efter snygga ställningar, utan en väg mot sann inre ro och kraft.

Förutom att lära ut en stadig grund för alla att stå på, vill jag också ge utmaningar och möjligheter att dyka djupare in i yogans värld. Min egen övning är ashtangayoga, fast erfarenhet av många olika stilar finns (vinyasa flow, yin, yin&yang, kundalini, aerial…) så jag bygger ihop en ny och spännande timme till varje gång!

Låt oss tillsammans förbättra världen ett andetag åt gången.

Comments are closed