Vinyasa 1

Screen shot 2015-06-20 at 10.29.25 PMYoga Vinyasa 1/3 – En timme av lugnare mjuka fundamentala yogarörelser för nybörjare. Vi betonar olika saker och teman olika timmar. Lämpar sig för dig som aldrig tidigare yogat, men inte vill gå på grundkurs. Vi lär oss bl.a. enklare version av solhälsning A som den passar bäst för vår egen kropp. Förutom en yoga-flow fokuserar vi på att lära oss de mest grundläggande ställningarna som används i övriga timmar.
Intensitet: 1/3 (varierande)

Öppet för alla. Du kommer att svettas (dock inte lika mycket som i Yoga Vinyasa 2/3 eller 3/3).

Yoga Vinyasa 2/3 – För nybörjare och regelbundna yogin. Vi lär oss bl.a. solhälsning A och B och övar grundläggande ställningar och rörelser som aktiverar kroppens alla system. Lämpar sig för dig som yogar regelbundet eller haft en längre paus. Intensitet: 1,5/3.

Yoga Vinyasa 3/3 – För dig som yogar regelbundet. Vi gör solhälsning A & B och lär oss ställningar och rörelser ur ashtangayogans asanaserie (yoga chikitsa – yoga therapy). Pranayamas görs i slutet av denna timme. Lämpar sig inte för nybörjare i yoga. Intensitet: 2/3 eller mer (kan variera).

Screen shot 2015-06-20 at 10.27.33 PM

 

Comments are closed