Styr Ditt Liv: en yogisk överlevnadskurs

Styr Ditt Liv

Söker du en ny sund väg i livet av lätthet, klarhet och glädje men har svårt att själv hållas på banan, eller inte vet var du ska börja? Har du tendens att påbörja hälsosamma val i livet, men två veckor senare hittar dig själv i soffan med glass och potatis, eller aldrig ser dig påbörja dina sundare val? Funderar du på en Yoga Teacher Training? Vill du ta ansvar över din egen hälsa och välmående?

Du blir mer medveten om din kropp, dig själv och världen runt omkring och får enklare att göra val i vardagen som du kan glädjas över både idag och imorgon. Öka din styrka, flexibilitet, självförtroende och förändra din världsbild! Upptäck nya saker om dig själv och gör mer medvetna vardagliga val.

Styr Ditt Liv: en yogisk överlevnadskurs, är en kurs och stödgrupp utvecklad av Alexander Lemberg som består av fyra moduler med olika teman. Du får praktiska övningar som skall göras dagligen, och ett häfte där du för dagbok över övningar, framsteg och motgångar.

14.1.2017 kl 15-19: Stress, sömn och immunförsvar (Yoga Nidra)
28.1.2017 kl 15-19: Yoga & filosofi (Patañjali Sutras & Asana)
11.2.2017 kl 15-19: Detoxifiering, mat och kost (Kriya Yoga)
4.3.2017 kl 15-19: Sammanfattning och slutövningar

I varje modul ingår både yoga och qigong övningar som sedan görs dagligen där vi även (frivilligt) stöder och inspirerar varandra i en facebook grupp. Vi samlas i BTC Yoga Studio (Ekenäs) där Alexander håller föreläsningar och lär ut övningar. Kursen lämpar sig både för dig som yogar aktivt, och för dig som aldrig satt fötterna på en yogamatta! Kursen används även i syfte för att utveckla en svensk Yoga Teacher Training (RYS-200) till vinter/vår 2017-2018, och har således ett förmånligare pris. Denna kurs ger verkligen valuta för pengarna! Anmäl dig redan nu i november för att spara en vacker slant! Om du tror att en Yoga Teacher Training vore något för dig skall du delta i kursen för att få ett smakprov på innehållet! Vi gör yogaövningar i varje modul, mjuka kläder på!

Modul 1: Stress, sömn och immunförsvar
De flesta av oss har någon gång upplevt eller upplever stress, sömnstörningar, svårt att sova och kan ha svårt att koppla av i vardagens kaos. Under dagen lär vi oss vad vi kan göra för att förbättra relationen till stress och hur vi förbättrar sömnen. Hur viktigt är det med en god natts sömn?

Modul 2: Yoga & Filosofi
Vi lär oss ur gammal visdom att hitta vår inre sanning. Vi lär oss hålla våra kroppar för optimal inre och yttre funktionalitet. Vi gör mer yogaövningar denna dag och tar del av många tusen år gamla indiska läror.

Modul 3: Detoxifiering, mat och kost
I en ständigt förändrande värld där maten som säljs kommer i torra förpackningar och råvarorna inte längre är vad dom brukade vara, behöver vi mer vetskap om hur vi kan både få i oss vad kroppen behöver och samtidigt göra oss av med orenheter som ansamlats i kroppen.
Vad är detoxifiering? Finns det ens något sånt? Är det viktigt eller bara humbug? Levande föda eller koka maten? Vi lär oss om matsmältningsanatomi och får ta del av recept som förbättrar och effektiverar hela din levande organism. Kroppen inre intelligens är jätte bra på att läka och reparera sig själv – men vi måste ge den en chans att göra det!

Modul 4: Sammanfattning och slutövningar
Vi börjar denna modul med ett längre yogapass och sammanfattar hela kursen med en sista bit av inspiration för att ta nya steg ut livet :)

Early Bird pris för hela kursen (fram till 1.12.2016): 99€
Normalpris efter det: 119€

Anmäl dig till info@btcyoga.fi eller SMS/ring 0401815020 (Alexander Lemberg) Max 12 deltagare!

Yogahälsningar,
Alex

Comments are closed